| Doména - placení | |
|
|
|
Návštěvníci B-A.xf.cz,dáte dohromady 500Kč? | Ano | | 100% | [ 4 ] | Ne | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 4 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Doména - placení Mon Sep 04, 2006 2:46 pm | |
| Chci se Vás otevřeně zeptat,zda-li byste mohli připlatit na vlastní doménu BA. Doména by měla stát nějakých 1000Kč a já bych od Vás potřebovala doplatit alespoň polovinu -tj.500Kč. Kdyžtak se mi sem napište,kdo by byl schopen něco "přihodit do prasátka" . | |
|
| |
Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: Doména - placení Mon Sep 04, 2006 3:02 pm | |
| Já myslím, že 200kč, bych ti určitě poslala. | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Mon Sep 04, 2006 4:59 pm | |
| - Elfka napsal:
- Já myslím, že 200kč, bych ti určitě poslala.
Kdyby se našli ještě dva takoví dobrovolníci,byla by to nádhera!!!! | |
|
| |
Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| |
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Mon Sep 04, 2006 9:32 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| Předmět: Re: Doména - placení Tue Sep 12, 2006 6:14 pm | |
| Já ti klidně pošlu polovinu mýho kapesnýho.. neni to moc, ale já se k penězům moc nedostanu, takže tak tu stovku bych ti určitě našetřila :D | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Wed Sep 13, 2006 6:13 pm | |
| - Míša napsal:
- Já ti klidně pošlu polovinu mýho kapesnýho.. neni to moc, ale já se k penězům moc nedostanu, takže tak tu stovku bych ti určitě našetřila :D
Jejky,to bys byla šíleně moc hodná! Neboj,určitě bych Vás něčím obdarovala, i když to nebude tak moc,co byste mi dopřáli | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| Předmět: Re: Doména - placení Fri Sep 15, 2006 4:24 pm | |
| - Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Já ti klidně pošlu polovinu mýho kapesnýho.. neni to moc, ale já se k penězům moc nedostanu, takže tak tu stovku bych ti určitě našetřila :D
Jejky,to bys byla šíleně moc hodná! Neboj,určitě bych Vás něčím obdarovala, i když to nebude tak moc,co byste mi dopřáli Nemáš za co, ale kdyby na to fakt přišlo, tak ti dám vědět ) | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Fri Sep 15, 2006 8:08 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 12:32 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 12:37 pm | |
| - Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
Jejky,to bys byla šíleně moc hodná! Neboj,určitě bych Vás něčím obdarovala, i když to nebude tak moc,co byste mi dopřáli Nemáš za co, ale kdyby na to fakt přišlo, tak ti dám vědět ) Možná na to vážně přijde:) juchuuuu :D Mno to já bych moc nejuchala ty možná ne ale já anooo :D páč se těšim na to, jak se to bude jmenovat.. Zatím Ti k tomu můžu jen říct,že to bude hodně komplikované | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 12:41 pm | |
| - Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
Jejky,to bys byla šíleně moc hodná! Neboj,určitě bych Vás něčím obdarovala, i když to nebude tak moc,co byste mi dopřáli Nemáš za co, ale kdyby na to fakt přišlo, tak ti dám vědět ) Možná na to vážně přijde:) juchuuuu :D Mno to já bych moc nejuchala ty možná ne ale já anooo :D páč se těšim na to, jak se to bude jmenovat.. Zatím Ti k tomu můžu jen říct,že to bude hodně komplikované to přežijeme rozhodně se na to těším chjo, až já budu mít tu svojí vysněnou adresu | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 12:55 pm | |
| - Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
Jejky,to bys byla šíleně moc hodná! Neboj,určitě bych Vás něčím obdarovala, i když to nebude tak moc,co byste mi dopřáli Nemáš za co, ale kdyby na to fakt přišlo, tak ti dám vědět ) Možná na to vážně přijde:) juchuuuu :D Mno to já bych moc nejuchala ty možná ne ale já anooo :D páč se těšim na to, jak se to bude jmenovat.. Zatím Ti k tomu můžu jen říct,že to bude hodně komplikované to přežijeme rozhodně se na to těším chjo, až já budu mít tu svojí vysněnou adresu A na kdy to chystáš? A to si to zaplatíš celé sama? | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 12:59 pm | |
| - Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
Jejky,to bys byla šíleně moc hodná! Neboj,určitě bych Vás něčím obdarovala, i když to nebude tak moc,co byste mi dopřáli Nemáš za co, ale kdyby na to fakt přišlo, tak ti dám vědět ) Možná na to vážně přijde:) juchuuuu :D Mno to já bych moc nejuchala ty možná ne ale já anooo :D páč se těšim na to, jak se to bude jmenovat.. Zatím Ti k tomu můžu jen říct,že to bude hodně komplikované to přežijeme rozhodně se na to těším chjo, až já budu mít tu svojí vysněnou adresu A na kdy to chystáš? A to si to zaplatíš celé sama? já to právě nechystám,ale moc ráda bych takovou doménu měla. Jednou totiš byla na forpsi.com možnost mít zadarmo hosting s nějakym tim místem a tak táta neváhal a zaregistroval si tam pár stránek mezi který patří i thovt.com ..... a kde si to chceš vlatně hostovat? | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 1:04 pm | |
| - Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
Jejky,to bys byla šíleně moc hodná! Neboj,určitě bych Vás něčím obdarovala, i když to nebude tak moc,co byste mi dopřáli Nemáš za co, ale kdyby na to fakt přišlo, tak ti dám vědět ) Možná na to vážně přijde:) juchuuuu :D Mno to já bych moc nejuchala ty možná ne ale já anooo :D páč se těšim na to, jak se to bude jmenovat.. Zatím Ti k tomu můžu jen říct,že to bude hodně komplikované to přežijeme rozhodně se na to těším chjo, až já budu mít tu svojí vysněnou adresu A na kdy to chystáš? A to si to zaplatíš celé sama? já to právě nechystám,ale moc ráda bych takovou doménu měla. Jednou totiš byla na forpsi.com možnost mít zadarmo hosting s nějakym tim místem a tak táta neváhal a zaregistroval si tam pár stránek mezi který patří i thovt.com ..... a kde si to chceš vlatně hostovat? Mno,to ještě nevím. Nad tím jsem ještě nějak nepřemýšlela... Ono je to nějak všude problémový | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 2:35 pm | |
| ( Odpovídat už nebudu, bylo by to moc dlouhý :D ) No já sice neznám moc ostatní stránky ale forpsi.com sou prej ty z těch nejlevnějších.. byl jen takovej tip | |
|
| |
Jasmine Admin
| |
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| |
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 3:20 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Doména - placení Sat Sep 16, 2006 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Doména - placení | |