Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Her look

Goto down 
+6
Míša
Bett
Elfwen
Elfka
Jasmine
cammy
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Míša
*101-200 příspěvků*
*101-200 příspěvků*
Míša

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 12. 09. 06

Her look - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 1:17 pm

Dáší napsal:
cammy napsal:
To alex závidím, že vypadá mladší. Ona je taková křepelka. Myslim ze ve 30 bude vypadat pořád na 20. To se někdo má Baf
Njn...ale my to taky tak nějak máme v rodině,takže mamka vypadá na 30,tak uvidíme,jak na tom budu já Jezibaba
No vidíš, co máš s Alex ještě společnýho? Razz
Návrat nahoru Goto down
http://thovt.com/amy-lee/
Jasmine
Admin
Jasmine

Poeet p?íspivku : 321
Registration date : 03. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 1:20 pm

Míša napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
To alex závidím, že vypadá mladší. Ona je taková křepelka. Myslim ze ve 30 bude vypadat pořád na 20. To se někdo má Baf
Njn...ale my to taky tak nějak máme v rodině,takže mamka vypadá na 30,tak uvidíme,jak na tom budu já Jezibaba
Modré oči určitě ne Brecim ,možná tmavý vlasy,ale to bude tak všechno...Jo taky zbožňuju Mila Ventimiglia,ale ona už ne:). Tzum
Návrat nahoru Goto down
http://alexis.is-sparkling.org
Míša
*101-200 příspěvků*
*101-200 příspěvků*
Míša

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 1:20 pm

Dáší napsal:
Míša napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Modré oči určitě ne Brecim ,možná tmavý vlasy,ale to bude tak všechno...Jo taky zbožňuju Mila Ventimiglia,ale ona už ne:). Tzum
No vidíš aspoň máš šanci :DD
Návrat nahoru Goto down
Jasmine
Admin
Jasmine

Poeet p?íspivku : 321

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 1:22 pm

Míša napsal:
Dáší napsal:
Míša napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
To teda fakt velkou Muhehe
Návrat nahoru Goto down
http://alexis.is-sparkling.org
Míša
*101-200 příspěvků*
*101-200 příspěvků*
Míša

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 1:32 pm

Dáší napsal:
Míša napsal:
Dáší napsal:
Míša napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
To teda fakt velkou Muhehe
Njn to byl takovej pokus o vtip Premyslim
Návrat nahoru Goto down
MaJ

MaJ

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 24. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeTue Oct 24, 2006 11:36 am

podle mě to oblíkání jde s dobou a přece to už je nějakej rok no... Slunicko stejně i tag jí to dycky mocinky slušelo..a myslim, že s ofinkou je Alexis o moc hezčejší.. Juchu
Návrat nahoru Goto down
cammy
*101-200 příspěvků*
*101-200 příspěvků*
cammy

Poeet p?íspivku : 152

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeFri Oct 27, 2006 6:33 pm

MaJ napsal:
podle mě to oblíkání jde s dobou a přece to už je nějakej rok no... Slunicko stejně i tag jí to dycky mocinky slušelo..a myslim, že s ofinkou je Alexis o moc hezčejší.. Juchu
Ona je prostě natural beauty Slunicko
Návrat nahoru Goto down
http://www.magical-disney.ic.cz
MaJ

MaJ

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeFri Oct 27, 2006 8:40 pm

cammy napsal:
MaJ napsal:

Souhlasím.. Juchu
Návrat nahoru Goto down
Snehulka3
*0-100 příspěvků*
*0-100 příspěvků*
Snehulka3

Poeet p?íspivku : 51

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeFri Oct 27, 2006 8:47 pm

MaJ napsal:
cammy napsal:
MaJ napsal:

Souhlasím.. Juchu

ona je jedna z mala prirodzene peknych hereciek..
Návrat nahoru Goto down
MaJ

MaJ

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeFri Oct 27, 2006 8:51 pm

Snehulka3 napsal:
MaJ napsal:
cammy napsal:
MaJ napsal:

Souhlasím.. Juchu

taky jí trvalo, vyrůst z šedé myšky v nádhernou kočku... lol! ale výsledek..super.. Hops Slunicko
Návrat nahoru Goto down
Snehulka3
*0-100 příspěvků*
*0-100 příspěvků*
Snehulka3

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeFri Oct 27, 2006 8:54 pm

MaJ napsal:
Snehulka3 napsal:
MaJ napsal:
cammy napsal:
MaJ napsal:

Souhlasím.. Juchu

taky jí trvalo, vyrůst z šedé myšky v nádhernou kočku... lol! ale výsledek..super.. Hops Slunicko

vsak dolezitejsi je vysledok Penguin
Návrat nahoru Goto down
Hvězda

Hvězda

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 17. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeSat Mar 17, 2007 5:35 pm

Tak tahle holčina vyrostla v opravdu krásnou slečnu. Typek
Moc se mi líbí ta její ofina, právě ona mě inspirovala k tomu, že o ní uvažuju taky. affraid
K jejímu oblíkání: v šesté řadě jsou to opravdu prvotřídní kousky, který bych brala, ale tady v Čr se jen těžce hledaj. Ale kdo hledá najde, že? Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Snehulka3
*0-100 příspěvků*
*0-100 příspěvků*
Snehulka3

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeSun Apr 08, 2007 11:07 pm

Hvězda napsal:
Tak tahle holčina vyrostla v opravdu krásnou slečnu. Typek
Moc se mi líbí ta její ofina, právě ona mě inspirovala k tomu, že o ní uvažuju taky. affraid
K jejímu oblíkání: v šesté řadě jsou to opravdu prvotřídní kousky, který bych brala, ale tady v Čr se jen těžce hledaj. Ale kdo hledá najde, že? Twisted Evil

no ale zas komu sa chce hladat.ze?! Smile
Návrat nahoru Goto down
Bee

Bee

Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 04. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitimeThu Oct 04, 2007 9:26 pm

cammy napsal:
She looks gorgeus!Don't you think? What's your opinion about Alexis as a model or Alexis& her styling?
---
Jak se vám líbí Alexis jako modelka? Mně hrozně moc! Cool Ty její Photoshooty úplně zbožňuju! Pusinka A její módní styl se mi celkem líbí.
Akorát teď jak běží ty nejstarší díly GG, když porovnám Alex s těma novejma fotkama přijde mi úplně jiná!! A hezčí cyclops

Her look - Stránka 2 3142775nfzQ

Tiež súhlasím... Je načisto bombová... Aj tie najnovšie sú dokonalé!
Návrat nahoru Goto down
http://www.gilmoretime.estranky.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Her look   Her look - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Her look
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Alexis Bledel-
Přejdi na: