| Spanish | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Spanish Mon Sep 04, 2006 6:27 pm | |
| Alexis speaks Spanish perfect. That's self-evident if she's spoken it since her birth. Will you understand her? --- Alexis umí perfektně španělsky.Jak by ne,když je to její rodný jazyk:). Domluvili byste se s ní?
Naposledy upravil dne Sun Nov 12, 2006 4:52 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: Spanish Mon Sep 04, 2006 9:09 pm | |
| - Dáší napsal:
- Alexis umí perfektně španělsky.Jak by ne,když je to její rodný jazyk:). Domluvili byste se s ní?
Tak to bohužel vůbec, ale za rok mi k anglině, němčině, přibude frájina nebo španělština tak ještě nevím co si vybrat, ale spíš tu špáninu, mám ten jazyk ráda, ty jo upřímně si nedovedu Alex mluvit španělsky, nemáš ňáký video kde tak mluví? | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Mon Sep 04, 2006 9:22 pm | |
| - Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Alexis umí perfektně španělsky.Jak by ne,když je to její rodný jazyk:). Domluvili byste se s ní?
Tak to bohužel vůbec, ale za rok mi k anglině, němčině, přibude frájina nebo španělština tak ještě nevím co si vybrat, ale spíš tu špáninu, mám ten jazyk ráda, ty jo upřímně si nedovedu Alex mluvit španělsky, nemáš ňáký video kde tak mluví? Já bych se taky chtěla učit španělštinu jako druhý jazyk .Video jsem Ti vyrobila,je opravdu v malé kvalitě (to kvůli velikosti),ale tady jde přece o zvuk,že? http://angel-media.ic.cz/rory_speaking_spanish.wmv | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: Spanish Mon Sep 04, 2006 9:33 pm | |
| - Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
Tak to bohužel vůbec, ale za rok mi k anglině, němčině, přibude frájina nebo španělština tak ještě nevím co si vybrat, ale spíš tu špáninu, mám ten jazyk ráda, ty jo upřímně si nedovedu Alex mluvit španělsky, nemáš ňáký video kde tak mluví? Já bych se taky chtěla učit španělštinu jako druhý jazyk .Video jsem Ti vyrobila,je opravdu v malé kvalitě (to kvůli velikosti),ale tady jde přece o zvuk,že? http://angel-media.ic.cz/rory_speaking_spanish.wmv je to moc hezký!!! | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Mon Sep 04, 2006 9:35 pm | |
| - Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
Tak to bohužel vůbec, ale za rok mi k anglině, němčině, přibude frájina nebo španělština tak ještě nevím co si vybrat, ale spíš tu špáninu, mám ten jazyk ráda, ty jo upřímně si nedovedu Alex mluvit španělsky, nemáš ňáký video kde tak mluví? Já bych se taky chtěla učit španělštinu jako druhý jazyk .Video jsem Ti vyrobila,je opravdu v malé kvalitě (to kvůli velikosti),ale tady jde přece o zvuk,že? http://angel-media.ic.cz/rory_speaking_spanish.wmv
je to moc hezký!!! Vypadá roztomile,že? | |
|
| |
| Předmět: Re: Spanish Mon Sep 04, 2006 9:37 pm | |
| - Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
Tak to bohužel vůbec, ale za rok mi k anglině, němčině, přibude frájina nebo španělština tak ještě nevím co si vybrat, ale spíš tu špáninu, mám ten jazyk ráda, ty jo upřímně si nedovedu Alex mluvit španělsky, nemáš ňáký video kde tak mluví? Já bych se taky chtěla učit španělštinu jako druhý jazyk .Video jsem Ti vyrobila,je opravdu v malé kvalitě (to kvůli velikosti),ale tady jde přece o zvuk,že? http://angel-media.ic.cz/rory_speaking_spanish.wmv
je to moc hezký!!! Vypadá roztomile,že? Určitě!! A ten konec je taky hustej, jak babička "Rory" a ona začne anglicky | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Mon Sep 04, 2006 9:41 pm | |
| - Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
je to moc hezký!!! Vypadá roztomile,že? Určitě!! A ten konec je taky hustej, jak babička "Rory" a ona začne anglicky Babička z její konverzace "jen se služebnou" zřejmě vůbec nemá radost a později ani z jejích plavek,ale to už jsem usekla | |
|
| |
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Spanish Tue Sep 05, 2006 5:14 pm | |
| No můj druhej jazyk bude tutově španělština, protože je lehká | |
|
| |
Jasmine Admin
| |
| |
Eilonwy *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 19 Age : 32 Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Špánina Tue Sep 05, 2006 9:33 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Spanish Tue Sep 05, 2006 9:53 pm | |
| Takže se všichni asi budeme učit španělštinu, za jak dlouho to bude u vás? Já příští šk.rok... | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Tue Sep 05, 2006 10:11 pm | |
| - Elfka napsal:
- Takže se všichni asi budeme učit španělštinu, za jak dlouho to bude u vás? Já příští šk.rok...
Mno,já myslím,že nám druhý jazyk přidělí na až na vyšším gymplu | |
|
| |
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Spanish Wed Sep 06, 2006 3:02 pm | |
| - Elfka napsal:
- Takže se všichni asi budeme učit španělštinu, za jak dlouho to bude u vás? Já příští šk.rok...
Příští rok - to už je vyšší gympl | |
|
| |
Lucy *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 1 Age : 34 Registration date : 06. 09. 06
| Předmět: Re: Spanish Wed Sep 06, 2006 5:36 pm | |
| Já jsem na španělštinu chodila jenom na kroužek asi 1/4 roku, jinak jsem dělala dva roky fráninu. Nám druhej jazyk nedali vybrat a všichni jsme dostali povinně němčinu | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Wed Sep 06, 2006 6:52 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Spanish Wed Sep 06, 2006 8:33 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Wed Sep 06, 2006 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Elfwen *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 27 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 07. 09. 06
| Předmět: Re: Spanish Thu Sep 07, 2006 11:31 am | |
| - Dáší napsal:
Eee, bohuzel..ale mam v planu se jednou tenhle uzasnej jazyk naucit..jenom si nejdriv musim vypilovat ty moje dva zakladni - AJ a NJ.. | |
|
| |
Jasmine Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Spanish Thu Sep 07, 2006 4:41 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Thu Sep 07, 2006 4:45 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Spanish Thu Sep 07, 2006 4:47 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Thu Sep 07, 2006 4:58 pm | |
| - Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Lucy napsal:
- Já jsem na španělštinu chodila jenom na kroužek asi 1/4 roku, jinak jsem dělala dva roky fráninu. Nám druhej jazyk nedali vybrat a všichni jsme dostali povinně němčinu
Fuj fuj fuj,k němčouřině mě nikdo nedotáhne Tak tady se musím němčiny zastat! Němčina není tak tvrdej jazyk, jak se zdá, ono záleží na tom od koho tu němčinu slyšíš, když někdo mluví hezky, tak to zní krásněě Tak to vůbec já jsem na němčinu alergická... hrozně ten jazyk nemám ráda... Mně se hrozně líbí slovenština no jo v tomhle se prostě neshodneme slověnštinu mi nevadí, ale uchvácená z ní nejsem! Nejlepší je angličtina! Angličtina je nádherná,ale jen ta britská noo já mám radší tu americkou.... Jaj,začíná bitka v názorech já jsem dřív taky měla radši tu americkou,ale nějak jsem si zamilovala tu britskou...možná mi přijde jemnější,barvitější | |
|
| |
Elfwen *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 27 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 07. 09. 06
| Předmět: Re: Spanish Thu Sep 07, 2006 6:04 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Dáší napsal:
Eee, bohuzel..ale mam v planu se jednou tenhle uzasnej jazyk naucit..jenom si nejdriv musim vypilovat ty moje dva zakladni - AJ a NJ.. Uz tretim rokem nejsem ve skole ale od paty tridy jsem mela nemcinu a od osmy nebo devaty anglinu.. | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Spanish Thu Sep 07, 2006 6:22 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Spanish | |
| |
|