|
| Quotes | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Quotes Sat Sep 16, 2006 1:29 pm | |
| Write some funny quotes of Gilmore's guys mouth! --- Připojte se k nám! Ke Gilmore Girls si k televizi vezměte papír a tužku a zapisujte,co Vám bude připadat vtipné a co budete stíhat napsat:). Pak se tu všichni budem smát, až se budou hory zelenat
Naposledy upravil dne Sun Nov 12, 2006 5:04 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: Quotes Sat Sep 16, 2006 3:55 pm | |
| Skvělej nápad hned v pondělí si GG natočím a pak něco písnu...pokuď už to tady nebude. Naštestí je tam hlášek víc než dost. | |
| | | Jasmine Admin
| | | | Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| | | | Jasmine Admin
| Předmět: Re: Quotes Sat Sep 16, 2006 9:35 pm | |
| | |
| | | cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Quotes Sun Sep 17, 2006 8:38 am | |
| Tak 1 hláška co se mi líbí (asi jediná co si pamatuju) RORY: A jak by mi říkali, kdyby si mysleli, že vypadám jako děvka? LORELAI: No.. nejspíš by přidali Magdaléna. | |
| | | Jasmine Admin
| | | | Elfka *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Quotes Sun Sep 17, 2006 4:36 pm | |
| - cammy napsal:
- Tak 1 hláška co se mi líbí (asi jediná co si pamatuju)
RORY: A jak by mi říkali, kdyby si mysleli, že vypadám jako děvka? LORELAI: No.. nejspíš by přidali Magdaléna. právě si mi ji připomněla, je super.... | |
| Předmět: Re: Quotes Tue Sep 19, 2006 10:13 am | |
| Všechno z dílu 1x14
Rory: Můj oblíbený díl je Lorelai: Jakej? Rory: Jak tam jejich syn Jeff dorazí ze školy a nic se nestane Lor: A mě se líbilo jak si její dcera konečně sežene práci a nic se nestane Rory: To je klasika
Dean: Koukněte vypadá sťastně Lor: Je zfetovaná Rory: Má to všechno ve snénáři Lor: A ten psal chlap Rory: Dobrej postřeh, feministko
Rory: Nemám si zajít k dokrotovi? Lor: Ne, jen moc čteš. Myslím, že mnohem dřív přijdeš o zrak Rory: Díky Lor: Není zač!
Luke: Nesnáším malování Lor: Jasně a co tahle já ho zbužnuju Luke: Ano? Lor: No jistě Luke: Hodně? Lor: Šíleně Luke: Máš divnej vkus
Emily: Do Evropy jezdíme na podzim Lor: Ale mami, Evropa je tam prý i na jaře Rory: Nehýbe se...
Richard: Co je tak hezkého na jaře v Evropě? Lor: Jarní zelenina? Emily: Máme jet do Evropy kvůli zelenině Lor: Ne mami,já nevím. Je tam všechno,festivaly. Vždyť to znáš- Evropa. Emily: Na podzim Richard: Je to moc drahé 1.třídou do Evropy, létáme jednou za 2 roky. Emily: Na podzim Richard: Letos to není v rozpočtu Lor: Jeďte jinou třídou, dá se jet autobusem, buissniss třída, mnabízejí to na internetu.......(Richard a Emily si na ni divnej dívají) Podej mi salát!
Lor: Co se děje? Rory: Jen trochu náročnej den Lor: Mám pro tebe bezva lék. Pojď sledovat jak Luke sní o tom že mě uškrtí
Dean: Co tu děláš? Luke: Co tu děláš ty? Dean: Ty začni Luke: Hledal jsem tu kuře Dean: jo, já taky Luke: Ty ne! Dean: Ty taky ne...
Rory: Co je? Lor: No já to chápu. Je ti 16. Máš celý večer volný dům jen pro sebe, pozveš si svýho kluka. Ale co ten ohoz? Rory: To je nadlouho Lor: a nebouchla ses trochu do hlavy? Rory: Musím zkontrolovat Žofinku Lor: Ach bože ty ale vypadáš! Rory: Musím už jít Lor: No já jdu taky dobnitř, musím si poznamenat pár způsobů mučení co tě čekají Rory: Dobrou Lor: Zlato, mohla bych si tě vyfotit, abych mšla památku a jé ty boty! Já umřu!
Rory: Mami, Žofinka se stratila Lor: Co ne? Rory: Před chvíli byla tady na gauči ateď už tu není Lor: Tak dost! Nám ať zvířata nikdo nesvěřuje
Lor: A zavolala Luka na pomoc Sookie: Pak rozbil tu lampu Lor: Jo, je to nevděčník, řekl podivnou věc Sookie: Můžu jí rozbít?
Emily: Právě jsem si sehnali místo na Martaas vilard Rory: No to je bezva Lor: Vy jste o něj nepřišli? Emily: Přišli, ale dnes odpoledne jsme zjistili že zemřel pan Artur Raunn Richard: On hodně pil Emily: Tak sme zavolali a zařídili si to Richard: Je to krásná vila Emily: S lepším výhledem než předtím Lor: Oba dva půjdete rozvou do pekla je vám to jasný Richard: Ale budeme odpočatí Lor: Budujete!
Naposledy upravil dne Fri Sep 22, 2006 6:36 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| Předmět: Re: Quotes Tue Sep 19, 2006 10:25 am | |
| pokračování z dílu 1x14
Lor: O nic nejde. Rory si tuhle vzala takovou veselou zástěru a já si z ní teď utahuju Richard: A proč sis brala tu zástěru? Lor: No víš rozhodli jsem se, že se vykašlem na Harvard a zaměříme se na něco snadšího. Mami, tati Rory bude pokojská, tak jako dřív já Emily: To je vtip. Chtěla být vtipná?
Rory: Uteklo (kuře) Lor: A daleko Rory: Přežilo to Lor: Naštěestí Rory: Luke nám ho našel Emily: Luke ho našel? Lor: CO?
Emily: Pomáhal ti hledat to kuře? Lor: Vážně Emily: Vážně? a jak zjistil že se ztratilo, šel kolem vašeho domu a slyšel tě jak zoufale voláš o pomoc Lor: Mami Emily: Nebo snad slyšel jak to kuře pípa Lor: Zavolala jsem mu Emily: Je nablízku vždycyky když máš problém Lor: Je kamarád Emily: Ale no tak Lor: Musíme tohle řešit
Lor: Zabij mě a pohřbi mě s tím strojem
Rory: Tati co tady děláš? Christopher: Stýskalo se mi, samozřejmě i po tvý mámě, která teď mlčí jak zařezaná Lor: Ahoj! Chris: Slovo, třeba se dočkáme i celé věty
Naposledy upravil dne Fri Sep 22, 2006 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Jasmine Admin
| Předmět: Re: Quotes Thu Sep 21, 2006 5:59 pm | |
| Jsi šikovná,Elfko! Já taky ještě dodávám pár k tomuto dílu: Lorelai,Rory a Dean sedí v obýváku a koukají na televizi.RORY: Co v tom je? DEAN: Salát. To je takový divný jídlo,který se dává jako předkrm před pizzou. Lorelai a Rory u Luka.RORY: Bolí mě mozek. LORELAI: Ó,přichází hodina hypochondrů. LUKE: Dáte si něco? LORELAI: Jo,dáme si pročtotadynevymaluješ? | |
| Předmět: Re: Quotes Fri Sep 22, 2006 6:12 pm | |
| Lor: Ty jsi ten kluk, co rozsekal Porsche dvě hodiny po tom co ho dostal k 16.narozeninám Chris: A ty jsi ta holka v tričku, která při tom seděla vedle mě Lor: A křičela! Chris: Ještě jednou!
Lor: To byl její otec Luke: Vážně tak je to.. Lor: Ten co mi zavařil s Rory Luke: Dobrá práce Lor: Když mi zavářel s Rory? Luke: No ale teď už se dostáváme úplně jinam Lor: To jo
Rory: Kde jste byli? Lor: Nikde Rory: Kde je nikde? Chris: Tak kde jsme byli Rory: Aha | |
| Předmět: Re: Quotes Fri Sep 22, 2006 6:33 pm | |
| Dean: A co kdyby ses z tý povinný večeře tentokrát vyvlíkla Rory: To nevijde Dean: Co když jde o mimořádnou událost? Rory: ledaže bych se mimořádně změnila v mýdlovou bublinu, jedině tak by mě babička pustila dřív před večeří
Lor: ...být králem šéfkuchařů Rory: Dobře pomůžu ti Lor: Potřebuju pánev Rory: A hasící přístroj Lor: Vtipná holčička
Rory: ale abych se tý zmíněný akce mohla zúčastnit musela bych se vyvlézt z páteční večeře Lor: aha, jo přeju hodně štestí Rory: Mami. Lor: Je ti jasný jak bude vaše tří měsíční výričí Emily Gilmorové ukradený Rory: Ty bys mi nepomohla? lor: Kdyby se soutěžilo co Emily Gilmorovou zajímá míň jestli sleva toaletních papírů v obchoďáku nebo tvoje 3měsíční výročí. Zvítezí výročí. Vzdej to!
Lor: Ale ona nepříjde Emily: To chápu Lor: Vůbec Emily: já vím Lor: Ani na chvíli Emily: To jsem pochopila Lor: Bezva Emily: Bezva Lor: Tak fajn Emily: Ještě něco? Lor: Ještě bude potřebovat někoho kdo by ji pomohl s přípravami takže bych možná taky Emily: Ty přijdeš přesně v sedm Lor: Jistě, ahoj
Lor: Tuhle se mi o něm zdálo (o Maxovi) Rory: Sprosťárny? Lor: Ne, ani nápad a až ti bude 21 tak řeknu jak to bylo doopravdy
Lane na Rory: Musíme se přestat stýkat, můj život vedle tvýho vypadá uboze Lor: Můžeme si podat ruce
Lor na Richarda: Což by tobě nevadilo protože sám nespíš já nevím jaký máte s mámou spací návyky teď je mi líto že jsem o tom začala, je to, páni! Radši nebudu zabýhat do detailů, divný téma, ale ty buď v pohodě klidně zabýhej do detailů
Richard: Co si zas provedla? Lor: Nic prostě tam vracím králíka k jeho kamarádům a u toho jsem ho trochu zmasakrovala, ale to je život v divočině Richard: Především si sedni Lor: Jasně promiň Richard: sedni si a dej si ruce do klína, snažím se číst prosím tě buď sticha a už nic nerozbiješ
Emily na Lorelai: Jasně, zaslouží si oslavovat, 3 měsíce to je v jejím věku podstatný mylník, pro některé i v dospělosti
Lor: Ale jakto že jsi s televizí nehnula? Rory: Je moc těžká Lor: Pravda, jo, takhle je to lepší je to moc hezký. Snad jen když byl gauč proti televizi dobře se na ni dívalo. Ikdyž takhle je to taky dobrým změnila se vlastně v rádio | |
| Předmět: Re: Quotes Fri Sep 22, 2006 6:35 pm | |
| Jo btw. přeju všem HEZKEJ VÍKEND! | |
| | | Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| Předmět: Re: Quotes Sat Sep 23, 2006 10:15 am | |
| Díky, mimochodem ty hlášky jsou super :) | |
| Předmět: Re: Quotes Thu Oct 05, 2006 5:11 pm | |
| Rory: A měla bys mít kytici něčeho voňavého Lor: kotlet
Luke: Není nad svatbu, chceš-li rozešvat rodinu Lor: V mém případě si rodina vždycky vystačila sama
Rory: Hoří! A ty si můžeš vybrat buď dort nebo mě, co si vybereš? Lor: To není fér, dort nemá nohy
Cukrářka: Pečeme je už 112 let Lor: Nevypadáš navíc, jak nad 106 Cukrářka: Ne, já myslím, že naše rodina je peče takhle dlouho Lor: Jsem ráda, že jsme si to vyjasnili
Nic moc, ale GG teď vůůbec nestíhám, jo dneska jsem to vyděla a na scénu nastoupil Jess, byl to vtipnej díl, ale nic moc si nepamatuju a natočený to nemám | |
| | | cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Quotes Mon Oct 09, 2006 5:08 pm | |
| - Elfka napsal:
- Rory: A měla bys mít kytici něčeho voňavého
Lor: kotlet
Luke: Není nad svatbu, chceš-li rozešvat rodinu Lor: V mém případě si rodina vždycky vystačila sama
Rory: Hoří! A ty si můžeš vybrat buď dort nebo mě, co si vybereš? Lor: To není fér, dort nemá nohy
Cukrářka: Pečeme je už 112 let Lor: Nevypadáš navíc, jak nad 106 Cukrářka: Ne, já myslím, že naše rodina je peče takhle dlouho Lor: Jsem ráda, že jsme si to vyjasnili
Nic moc, ale GG teď vůůbec nestíhám, jo dneska jsem to vyděla a na scénu nastoupil Jess, byl to vtipnej díl, ale nic moc si nepamatuju a natočený to nemám Neviděla jsem to celý, ale náhodou jsou ty hlášky good Lorelai perlí :D ale víte to že je posunuly na 14.40, super, však? | |
| Předmět: Re: Quotes Wed Oct 11, 2006 5:09 pm | |
| Já vím, je to super! ale mě by vyhovavalo tak 16:50 dneska sem zas konečně viděla GG, možná sem z nich pak něco napíšu něco stálo fakt za too! | |
| Předmět: díl 2x09 Thu Oct 12, 2006 5:44 pm | |
| Tristan: V prvním dějství je Summer a ve druhým Bet, ve třetím Kate a ve čtvtým Clar, Katy a Mary. Jen v tomhle nejsou mé bývalé přítelkyně Paris: Takže jsme trestány za dobrý vkus Sookie: Tak dobrá tady to máš, nízkotučné palačinky s borůvkama Michel: A je jich 12? Sookie: Čeho? Michel: No přece borůvek, já přece smím snídat jenom 12 borůvek Sookie: Nebo co? Michel: Jakto nebo co? Sookie: Co bude když jich sníš 13 Michel: To je přihlouplá konverzace Sookie: Umřel bys?! Michel: Dej to sem Sookie: Nebudeš je počítat Michel: Nebudu je počítat Sookie: Přísahej! A řekni ať se Destiny´s Child rozpadnout jestli budu počítat ty borůvky Michel: Vyber jinou skupinu Sookie: Ne Michel: Nenávidím Tě, nenávidím tě Rory: Zaujal tě? Lorelai: Na seriály nekouká Rory: Jo, takže nezaujal Rory: Já myslím že by tě ta zkouška nudila Lorelai: Já jsem usnula jenom co mi o tom vyprávěla Dean: Já se nebudu nudit Rory: Ještě ani neumíme své role, přijď až v neděli Lorelai: Je to dobrý nápad, koneckonců neděle je dnem odpočinku, a to budeš dělat, protože je to nudný Rory: Mami.. Lor: Není to tvoje vina, tys tu hru nenapsala Tristan: Nemám říkat Deanovi, že jsme se líbali Rory: Hrome, on to pochopil | |
| | | Snehulka3 *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 51 Age : 33 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Quotes Fri Oct 13, 2006 2:17 pm | |
| - Elfka napsal:
- Tristan: V prvním dějství je Summer a ve druhým Bet, ve třetím Kate a ve čtvtým Clar, Katy a Mary. Jen v tomhle nejsou mé bývalé přítelkyně
Paris: Takže jsme trestány za dobrý vkus
Sookie: Tak dobrá tady to máš, nízkotučné palačinky s borůvkama Michel: A je jich 12? Sookie: Čeho? Michel: No přece borůvek, já přece smím snídat jenom 12 borůvek Sookie: Nebo co? Michel: Jakto nebo co? Sookie: Co bude když jich sníš 13 Michel: To je přihlouplá konverzace Sookie: Umřel bys?! Michel: Dej to sem Sookie: Nebudeš je počítat Michel: Nebudu je počítat Sookie: Přísahej! A řekni ať se Destiny´s Child rozpadnout jestli budu počítat ty borůvky Michel: Vyber jinou skupinu Sookie: Ne Michel: Nenávidím Tě, nenávidím tě
Rory: Zaujal tě? Lorelai: Na seriály nekouká Rory: Jo, takže nezaujal
Rory: Já myslím že by tě ta zkouška nudila Lorelai: Já jsem usnula jenom co mi o tom vyprávěla Dean: Já se nebudu nudit Rory: Ještě ani neumíme své role, přijď až v neděli Lorelai: Je to dobrý nápad, koneckonců neděle je dnem odpočinku, a to budeš dělat, protože je to nudný Rory: Mami.. Lor: Není to tvoje vina, tys tu hru nenapsala
Tristan: Nemám říkat Deanovi, že jsme se líbali Rory: Hrome, on to pochopil No akurat vcera som sa dozvedela-nahodou,ze tam ten pekny herec hral(Chad Michael Murray-Tristan)..perfektna kombinacia..pekny herec..a najoblubenejsi serial | |
| Předmět: Re: Quotes Fri Oct 13, 2006 7:16 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Quotes Fri Oct 13, 2006 11:17 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Quotes Sat Oct 14, 2006 11:33 pm | |
| nemozem si pomoct musim dat sem tento rozhovor medzi Rory a Lorelai z dielu 5.16 So..good talk...
RORY: (Z chodby) Ahoj. LORELAI: V kuchyni. RORY: (Z chodby) Au, prevíte. LORELAI: Jsi v poøádku? RORY: (Z chodby) Pomùžeš mi? (Lorelai zaène tleskat. Rory se dobelhá do kuchynì se ètyømi velkými taškami. ) RORY: Bob Hope se v nebi snad smìje, ale já ne. LORELAI: Bob Hope je v nebi? RORY: Prosím tì, vem to. (Lorelai bere dvì tašky.) LORELAI: To není špinavé prádlo. RORY: Ale je. Praèka už pere, ne? LORELAI: Ano a je nová. Který je ten prevít? RORY: Tenhle. LORELAI: (Kope do jedné z tašek.) Tu máš a ještì. RORY: To staèí. Dám prát jednu várku, než pojedu k babièce. LORELAI: Dobrej nápad. (Rory jde do vedlejších dveøí, ale hned se vrací zpìt.) RORY: Ale ty pereš! LORELAI: Ano, já vím. RORY: Na to… mám nárok já. LORELAI: Neoznámilas to. RORY: Pøijela sem z vysoké na jarní prázdniny, to pøece znamená, že mám právo na praèku. LORELAI: Žádné automatické právo nemáš, pokud nevzneseš návrh. ( Rory jde znovu vedle.) RORY: (Z vedlejší místnosti) Tohle se snad nemá! LORELAI: Co? (Rory se pøijde zpìt.) RORY: Pereš dvì ponožky. LORELAI: Byly špinavý. RORY: Je to mrhání. LORELAI: Chtìla bych si je dnes veèer vzít. RORY: Taneèní ponožky se Santa Clausem. Dalších 10 mìsícù si je nevezmeš. LORELAI: Mùžu si chodit výstøednì oblékaná kdykoli chci. RORY: Budeš muset dát prát jednu várku až budu pryè. LORELAI: A riskovat kýlu? RORY: Jinak to nestihnu vyprat! LORELAI: Vyperu ti 2 várky, chceš? RORY: Dìkuju. Musím vyrazit. LORELAI: Dobøe. Em. Jeï opatrnì a… máš benzín? RORY: Ano, mám. LORELAI: A máš ho dost, abys dojela k babièce? RORY: Myslím, že jo. Proè? LORELAI: Mám tady totiž dvacku. Aha, dvacka. Tady na lednici, koukni. Ooo, tady je. Nepotøebuju ji. Mìla by sis ji vzít RORY: Je vidìt, že nemám peníze? LORELAI: Když si mluvila o úètech za mobil, mìla si v hlase paniku. Prádlo nastøádané za celé mìsíce. RORY: Na Yaleu teï není žádná brigáda a brala bych všechno. LORELAI: No, dovolila sem si zeptat se, kvùli své chudé dceøi, po mìstì. A je tu pár brigád, které bys mohla vzít, ve Stars Hollow si žádaná. RORY: Tak mluv. LORELAI: Tøeba… Z rozhlasu potøebují nìkoho, kdo by dennì vyjel na kopec a odehnal krávy od vysílaèe. RORY: S dobytkem to neumím. LORELAI: Nebo… Silnièáøi potøebují nìkoho, kdo by držel znaèku zpomalte. A mìla bys na sobì helmu. RORY: To by nešlo. LORELAI: A nejlepší na konec. Andrew potøebuje udìlat inventuru v knihkupectví, myslím, že to je nejlepší tip. RORY: To vážnì zní skvìle. LORELAI: Staèí mu brnknout. RORY: Díky. Potøebuju pùjèit nìco na sebe. LORELAI: Vždy máš… RORY: Sundá ze mì bundu a uvidí nápis: Dejte Bushi za uši. LORELAI: Ó, prosím, nepøevlíkej se. RORY: Radši si nìco pùjèím. LORELAI: Dám to za to další dvacku. RORY: Zapni tu první praèku. LORELAI: 40, když ji vyfotíš, až tì uvidí. RORY: Doper ty ponožky! | |
| Předmět: Re: Quotes Sun Oct 15, 2006 2:37 pm | |
| Fakt super rozhovor, díky | |
| Předmět: Re: Quotes Sun Oct 15, 2006 5:52 pm | |
| - Elfka napsal:
- Fakt super rozhovor, díky
si to myslela ironicky?? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Quotes | |
| |
| | | | Quotes | |