| Teen Choice Awards 2006! | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:08 pm | |
| - cammy napsal:
- Míša napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- Na tomto odkazu [http://www.fox.com/teenchoice/ballot/teenchoicejspop.html] jsme v létě mohli pro Alexis hlasovat. Byli jsme pilní a Alexis zvítězila v kategorii Choice TV Actress : Comedy,můžeme přeložit jako vítězka hereček TV komediálního žánru Nevím,jestli se Alexis předávání zúčastnila,protože jsem stále nikde nenašla ani jednu fotečku či alespoň zníňku
To jsem moc ráda , i když by mě zajímalo jaké měla konkurentky Mno,snad jsem je našla správně: Eva Longoria, Jaime Pressley,Mila Kunis,Raven Symone a Tichina Arnold Mně některý ty jména nic neříkaj Ani mně ne,ale "tam daleko v Americe" jim asi něco říkaj Alex je z nich asi mozna nejslavnejsi... Určitě pže já vůbc nevim že někdo takovej jako ty lidi co Dáší napsala existujou Tak Eva Longoria jo, ale jinak ne to je něco jak u nás třeba Karel Gott - to není moc dobrej příklad, co? Když už má ten Gottand, tak nevim :D a kdo je ta Eva Longoria? Mno přece ta ze Zoufalejch manželek - btw to je dost good seriál, taky se při něm nasměju ale je to něco jinýho jak GG přece jen...takovej víc americkej humor...treba ze si naha zabouchla dvere (to byla zrovna Eva) a tak... Já taky koukám,to je fakt supráckej seriál... a s těma dveřma,to byla zrovna super scéna | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:12 pm | |
| - Dáší napsal:
- cammy napsal:
- Míša napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- Míša napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- Na tomto odkazu [http://www.fox.com/teenchoice/ballot/teenchoicejspop.html] jsme v létě mohli pro Alexis hlasovat. Byli jsme pilní a Alexis zvítězila v kategorii Choice TV Actress : Comedy,můžeme přeložit jako vítězka hereček TV komediálního žánru Nevím,jestli se Alexis předávání zúčastnila,protože jsem stále nikde nenašla ani jednu fotečku či alespoň zníňku
To jsem moc ráda , i když by mě zajímalo jaké měla konkurentky Mno,snad jsem je našla správně: Eva Longoria, Jaime Pressley,Mila Kunis,Raven Symone a Tichina Arnold Mně některý ty jména nic neříkaj Ani mně ne,ale "tam daleko v Americe" jim asi něco říkaj Alex je z nich asi mozna nejslavnejsi... Určitě pže já vůbc nevim že někdo takovej jako ty lidi co Dáší napsala existujou Tak Eva Longoria jo, ale jinak ne to je něco jak u nás třeba Karel Gott - to není moc dobrej příklad, co? Když už má ten Gottand, tak nevim :D a kdo je ta Eva Longoria? Mno přece ta ze Zoufalejch manželek - btw to je dost good seriál, taky se při něm nasměju ale je to něco jinýho jak GG přece jen...takovej víc americkej humor...treba ze si naha zabouchla dvere (to byla zrovna Eva) a tak... Já taky koukám,to je fakt supráckej seriál... a s těma dveřma,to byla zrovna super scéna To teda jo. Takovou mámu bych taky brala | |
|
| |
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:14 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:16 pm | |
| | |
|
| |
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:18 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:24 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:27 pm | |
| | |
|
| |
Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Teen Choice Awards 2006! Sun Sep 17, 2006 2:27 pm | |
| | |
|
| |
MaJ
Poeet p?íspivku : 30 Age : 32 Registration date : 24. 10. 06
| |
| |
Bee
Poeet p?íspivku : 24 Age : 30 Registration date : 04. 10. 07
| |
| |