|
| alexIS | |
| | Autor | Zpráva |
---|
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: alexIS Mon Nov 13, 2006 5:15 pm | |
| Doufám, že se Jasmine nezlobí, že jsem to tu založila, ale nic takového tu nebylo, takže pište názory na alexis.is-sparkling.org. Já tuhle stránku naprosto miluju, má vždy nádhernej design a je to nejnádhernější stránka o alexis co vbec může být, a fakt obdivuju Jasmine jak tohle může dokázat Akorát mě štve že si měníš přezdívku Jasmine, ne že by se mi nelíbila (já tohle jméno miluju, protože je to moje oblíbená postava - viz.podpis) ale jak si to teď mám zapamatovat proč ta změna?Jinak "alexIS" to je naopak hodně dobrá změna! Prostě origoš! A mimochodem tenhle design na foru je bezva, i když to už jsem ti vlastně říkala | |
| | | Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: alexIS Mon Nov 13, 2006 8:18 pm | |
| - cammy napsal:
- Doufám, že se Jasmine nezlobí, že jsem to tu založila, ale nic takového tu nebylo, takže pište názory na alexis.is-sparkling.org.
Já tuhle stránku naprosto miluju, má vždy nádhernej design a je to nejnádhernější stránka o alexis co vbec může být, a fakt obdivuju Jasmine jak tohle může dokázat Akorát mě štve že si měníš přezdívku Jasmine, ne že by se mi nelíbila (já tohle jméno miluju, protože je to moje oblíbená postava - viz.podpis) ale jak si to teď mám zapamatovat proč ta změna?Jinak "alexIS" to je naopak hodně dobrá změna! Prostě origoš! A mimochodem tenhle design na foru je bezva, i když to už jsem ti vlastně říkala Jaj,děkuju Ti,zlatko hehe... protože Dáší se mi najednou hrozně znechutilo a přišlo mi to hrozně infantilní:D díky za vše... | |
| | | Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: alexIS Mon Nov 13, 2006 9:27 pm | |
| Změna je úžasná jak webu tak fóra, mě se hlavně líbí to sparkling- je to krásný a vystihující. Báječnej nápad!!!
Dáší mi přišlo v pohodě, ale uznávám že Jasmine je hezčí, Tak ahoj, Jasmine! | |
| | | cammy *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: alexIS Tue Nov 14, 2006 6:11 pm | |
| Hehe no to je ale snad si zvyknu! Dáší nemáš vůbec zač | |
| | | Elfwen *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 27 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 07. 09. 06
| Předmět: Re: alexIS Fri Nov 17, 2006 3:29 am | |
| - cammy napsal:
- Doufám, že se Jasmine nezlobí, že jsem to tu založila, ale nic takového tu nebylo, takže pište názory na alexis.is-sparkling.org.
Já tuhle stránku naprosto miluju, má vždy nádhernej design a je to nejnádhernější stránka o alexis co vbec může být, a fakt obdivuju Jasmine jak tohle může dokázat Akorát mě štve že si měníš přezdívku Jasmine, ne že by se mi nelíbila (já tohle jméno miluju, protože je to moje oblíbená postava - viz.podpis) ale jak si to teď mám zapamatovat proč ta změna?Jinak "alexIS" to je naopak hodně dobrá změna! Prostě origoš! A mimochodem tenhle design na foru je bezva, i když to už jsem ti vlastně říkala Nemuzu nez souhlasit.. Prestoze nejsem takovy fanda Alexis, tahle stranka me dostala..chodim tam, co to jde..ma uzasny design, informace, webmiss! | |
| | | Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: alexIS Fri Nov 17, 2006 12:41 pm | |
| - Elfwen napsal:
- cammy napsal:
Já tuhle stránku naprosto miluju, má vždy nádhernej design a je to nejnádhernější stránka o alexis co vbec může být, a fakt obdivuju Jasmine jak tohle může dokázat Akorát mě štve že si měníš přezdívku Jasmine, ne že by se mi nelíbila (já tohle jméno miluju, protože je to moje oblíbená postava - viz.podpis) ale jak si to teď mám zapamatovat proč ta změna?Jinak "alexIS" to je naopak hodně dobrá změna! Prostě origoš! A mimochodem tenhle design na foru je bezva, i když to už jsem ti vlastně říkala Nemuzu nez souhlasit.. Prestoze nejsem takovy fanda Alexis, tahle stranka me dostala..chodim tam, co to jde..ma uzasny design, informace, webmiss! Holky moje (teda teď spíš Elfwenko moje ), jste všechny hrozně milý... si to ani nezasloužíme | |
| | | cammy *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: alexIS Fri Nov 17, 2006 1:24 pm | |
| ale zasloužíte! jsem moc ráda že alexIS je, protože pak bych neměla kam chodit :D teda kromě waleonu ještě samozřejmě | |
| | | Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| | | | cammy *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: alexIS Sat Nov 18, 2006 11:25 am | |
| | |
| | | Bee
Poeet p?íspivku : 24 Age : 30 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: alexIS Thu Oct 04, 2007 10:01 pm | |
| - cammy napsal:
Já tuhle stránku naprosto miluju, má vždy nádhernej design a je to nejnádhernější stránka o alexis co vbec může být, a fakt obdivuju Jasmine jak tohle může dokázat Akorát mě štve že si měníš přezdívku Jasmine, ne že by se mi nelíbila (já tohle jméno miluju, protože je to moje oblíbená postava - viz.podpis) ale jak si to teď mám zapamatovat proč ta změna?Jinak "alexIS" to je naopak hodně dobrá změna! Prostě origoš! A mimochodem tenhle design na foru je bezva, i když to už jsem ti vlastně říkala Je to moja najoblubenejsia stranka... Prva kam idem, ked dojdem na net... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: alexIS | |
| |
| | | | alexIS | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |