|
| Nový školní rok | |
|
+7Eilonwy Cornelka3 Lexie_Malfoy Kath Elfka cammy Jasmine 11 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| Předmět: Re: Nový školní rok Thu Sep 28, 2006 7:24 pm | |
| - Snehulka3 napsal:
- Vy nemate chemiu??
Ne, já jsem v sedmičce A chemie je od osmičky... | |
| | | Snehulka3 *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 51 Age : 33 Registration date : 03. 09. 06
| | | | Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| | | | Míša *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 166 Age : 30 Localisation : Praha Registration date : 12. 09. 06
| Předmět: Re: Nový školní rok Fri Sep 29, 2006 4:04 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Fri Sep 29, 2006 7:33 pm | |
| | |
| | | Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Nový školní rok Sat Sep 30, 2006 10:23 am | |
| | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Sat Sep 30, 2006 11:12 am | |
| | |
| | | Míša *101-200 příspěvků*
| Předmět: Re: Nový školní rok Mon Oct 02, 2006 11:43 am | |
| - Snehulka3 napsal:
- Míša napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Míša napsal:
- Elfka napsal:
- Míša napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Vy nemate chemiu?? :shocked!:
Ne, já jsem v sedmičce :lol!: A chemie je od osmičky... někde je to i od sedmičky, např. my sme to tak měli Jo?? Tak to my až od osmičky... :( no pravda..zalezi aj od skoly...kamoska mala chemiu od sestky... :roll: Ale to byla asi na gymplu nebo na náký střední ne? Tam to bejvá už od prváku.......!? no tusim,ze na gymplu...netusim od kolkatky to tam maju..ja som bola vykolajena uz z toho,ze ju maju od sestky :lol!: To já bych byla taky, alee štěstím bez sebe :))) | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Mon Oct 02, 2006 8:50 pm | |
| | |
| | | cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Nový školní rok Wed Oct 04, 2006 4:11 pm | |
| | |
| | | Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: Nový školní rok Thu Oct 05, 2006 5:18 pm | |
| - cammy napsal:
- Tak já vám jde škola, u mě je to v pohodě, až na debilní fyziku, protože máme nemožnýho fyzikáře Z fyziky dvě čtyřky. Matika - 2, 3, 1, 1, 1 Chemie - 1 a Občanka - 1 , čekám jestli je na tom někdo hůř
Tak v tomhle se ti můžu skvěle rovnat, neboj na kontě mám už asi dvě 5 z češtiny, a dvě 4 přesně nevimm No moc mi ten začátek nejde, spíš vůbec | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Thu Oct 05, 2006 11:09 pm | |
| - Elfka napsal:
- cammy napsal:
- Tak já vám jde škola, u mě je to v pohodě, až na debilní fyziku, protože máme nemožnýho fyzikáře Z fyziky dvě čtyřky. Matika - 2, 3, 1, 1, 1 Chemie - 1 a Občanka - 1 , čekám jestli je na tom někdo hůř
Tak v tomhle se ti můžu skvěle rovnat, neboj na kontě mám už asi dvě 5 z češtiny, a dvě 4 přesně nevimm No moc mi ten začátek nejde, spíš vůbec Ja vam moc naladu teda nepozdvihnem... lebo ja ku podivu-sama nad sebou...mam celkom dobre znamky...pretoze prvy polrok sa mi nikdy nepodary...ale dufam,ze mi budu aj nadalej teraz vychadzat znamky..precalen toto vysvecko rozhoduje tiez o mojom priati na skolu | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Fri Oct 06, 2006 2:23 pm | |
| - Snehulka3 napsal:
- Elfka napsal:
- cammy napsal:
Tak v tomhle se ti můžu skvěle rovnat, neboj na kontě mám už asi dvě 5 z češtiny, a dvě 4 přesně nevimm No moc mi ten začátek nejde, spíš vůbec Ja vam moc naladu teda nepozdvihnem... lebo ja ku podivu-sama nad sebou...mam celkom dobre znamky...pretoze prvy polrok sa mi nikdy nepodary...ale dufam,ze mi budu aj nadalej teraz vychadzat znamky..precalen toto vysvecko rozhoduje tiez o mojom priati na skolu Přeju Ti aby ti to vydrželo | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Fri Oct 06, 2006 11:48 pm | |
| - Elfka napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Elfka napsal:
- cammy napsal:
Tak v tomhle se ti můžu skvěle rovnat, neboj na kontě mám už asi dvě 5 z češtiny, a dvě 4 přesně nevimm No moc mi ten začátek nejde, spíš vůbec Ja vam moc naladu teda nepozdvihnem... lebo ja ku podivu-sama nad sebou...mam celkom dobre znamky...pretoze prvy polrok sa mi nikdy nepodary...ale dufam,ze mi budu aj nadalej teraz vychadzat znamky..precalen toto vysvecko rozhoduje tiez o mojom priati na skolu Přeju Ti aby ti to vydrželo dakujem velmi pekne... aj ked na nasej skole je to priam nemozne | |
| | | Bett *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 6 Age : 31 Registration date : 08. 09. 06
| Předmět: Re: Nový školní rok Fri Oct 13, 2006 10:52 pm | |
| - Míša napsal:
- Bett napsal:
- Míša napsal:
- Bett napsal:
- Dáší napsal:
- Bett napsal:
- Dáší napsal:
- Eilonwy napsal:
- Cornelka3 napsal:
- Jáá???? já mám školu v třinci (takové malé město uplně na východě čr) tak asi 10 kiláků od tamtud bydlím :D je to prostě konec světa!!!!!! vy bydlíte kdeeeeeeee?
Dáší,Lexie a já bydlíme f Carlsbadskym kraji,ale já ve Varech neeeee...(je to tam nuďárna)
No a gympl je přííííšernej!Ty lavice,tělocvičny a hřiště,no hrůza....ale máme to tam rádi...že jo,Dášíto???? To je jasná věc...ale stejně bych radši žila na intru Hej Dáššuuul ty mě s tím intrem furt neser=DD já jsem tam týden a už mám ze spolubydlících ponorku! ale fakt jako..to je hrozný=DD ale zase gůůůt škola, skříňky, naprosto úžasní profesoři(cituji našeho profesora chemie "Demokracie končí na prahu této školy!" a taky "Život je chemie, chemie je život, já jsem chemie a tudíž jsem pro vás život..."prostě borec=DDD)...jo a taky máme jedenáct hodin fránniy týdně... Chemikář je,jak tak koukám, pořádnej týpek . Takže holky na pokoji nic moc,jo? To je škoda... Tak aspoň,že máš radost z té francouzštiny JJ, chemikář je čímdál větší týpek=DDDD holky na pokoji čímdál horší ale já chodím k holkám vedle, takže pohoda a fránina je skvělá=))) Já se strašně těšim na chemii Babička s ní hodně pracuje a tak mi s tim bude pomáhat A co ti ty mrchy (abych to tak řekla :D) na pokoji prováděj?? Oni právě neprováděj nic! Oni mlčí a sedí nebo se učí..a já si tam pomalu vykládám sama se sebou no, ona sama o sobě chemie není tak skvělá(teda já myslím ) ale tak dkyž ti bude pomáhat bábi tak to budeš mít v poho Aha, tak to ti fakt nezávidim ani nepřeju Njn, ale tant pis...tedy, co naděláš, pro ty co nerozumí=D Zase, nejsme na tom intru jenom jeden pokoj, že, a můžu chodit kecat k jiným holkám, díky bohu=) Hele, přidám si tě do contactů na icq, můžuuu??=)) | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Sun Oct 15, 2006 7:15 pm | |
| | |
| | | MaJ
Poeet p?íspivku : 30 Age : 32 Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: Re: Nový školní rok Wed Oct 25, 2006 4:58 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Wed Oct 25, 2006 8:44 pm | |
| - MaJ napsal:
- Elfka napsal:
- Míša napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Míša napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Míša napsal:
- Elfka napsal:
- Míša napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Vy nemate chemiu??
Ne, já jsem v sedmičce A chemie je od osmičky... někde je to i od sedmičky, např. my sme to tak měli Jo?? Tak to my až od osmičky... no pravda..zalezi aj od skoly...kamoska mala chemiu od sestky... Ale to byla asi na gymplu nebo na náký střední ne? Tam to bejvá už od prváku.......!? no tusim,ze na gymplu...netusim od kolkatky to tam maju..ja som bola vykolajena uz z toho,ze ju maju od sestky To já bych byla taky, alee štěstím bez sebe )) Už od šestky? to je hustý! Věř mi že tě to nadšení přejde! Taky jsem na chemii těšila, ale teď ?!??!? chemie je strašná.. a nawíc s naší profesorkou...ona není ženská..je to chlap!!..a miluje chemii..hehe..na gymplu je chemie od sedmičky a na základce od odsmičky..od šestý..to sem etě nikdy neviděla, že by někdo měl..třeba je na chemický škole.. ne to je blbost no..lidíís..koukám, že tu skorem šici chodíte do kvarty...vítejte v klubu.. a známky..hrůza..mám za 4 z matiky..dsoufám, že nejsem jediná... njn..to bol niaky divny gympel..ale daco take hovorila,ze predpriprava..na dalsi rok, ked im zacne chemia...alebo nieco take..ja uz si to nepametam..mi mame chemiu od osmicky..a je to veget...ak nepiseme opakovania..z predoslej hodiny.. | |
| Předmět: Re: Nový školní rok Wed Oct 25, 2006 8:46 pm | |
| a este som zabudla dolozit..ze na Slovensku je vsetko mozne... | |
| | | MaJ
Poeet p?íspivku : 30 Age : 32 Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: Re: Nový školní rok Thu Oct 26, 2006 3:44 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nový školní rok | |
| |
| | | | Nový školní rok | |