| Gilmore Girls na Nově! | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 07, 2006 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 07, 2006 4:09 pm | |
| | |
|
| |
Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 07, 2006 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 07, 2006 4:43 pm | |
| - Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- cammy napsal:
- Dáší napsal:
- Elfwen napsal:
- Eee, docela jste me vydesily..jsem se vratila ted z dovoleny, takze nejsem moc orientovana..ono to uz na Nove bezi? nebo teprve pujde?????
Už to běží,každý den kolem 14.00 na Nově...ale já je absolutně nestíhám... Já taky vůbec sice jsem je včera stihla a dneska jakžtakž se čtvrthodinovým zpožděním, ale nevím jestli to budu pokaždé takhle zvládat - dobíhat na autobus achjo! Stacilo by 14:30 ale 14:00 to je fakt moc brzo!!! Já jsem dneska stihla jen půlku... a to ještě můžu být ráda,protože v tejdnu je stíhat nebudu vůbec... stačilo by tak 18.00 já to naštěstí tenhle tejden stíhám v pohodě, ale to je protože máme provizorní, mnohem mírnější rozvrh, sem zvědavá na pondělí to dostaneme normální a pak se uvídí, spíš pak budu dost naštvaná Mno,tak my už jsme měli v úterý dvě odpoledky,takže oni to nějak neřeší...ale já to taky nestíhám hlavně kvůli kroužkům... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 07, 2006 4:45 pm | |
| to je blbý,co mám pocit že si říkala že si to nemůžeš nahrávat ?? | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 07, 2006 4:49 pm | |
| - Elfka napsal:
- to je blbý,co mám pocit že si říkala že si to nemůžeš nahrávat ??
To jsem říkala... musím sehnat někoho,kdo mi to bude nahrávat a já to pak od něj za rozumnou cenu odkoupím... protože já je prostě musím mít | |
|
| |
| |
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 07, 2006 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Elfwen *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 27 Age : 39 Localisation : Over The Hedge.. Registration date : 07. 09. 06
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sat Sep 09, 2006 7:23 pm | |
| - Dáší napsal:
- Elfwen napsal:
- Eee, docela jste me vydesily..jsem se vratila ted z dovoleny, takze nejsem moc orientovana..ono to uz na Nove bezi? nebo teprve pujde?????
Už to běží,každý den kolem 14.00 na Nově...ale já je absolutně nestíhám... Jj, vsimla jsem si, takze jsem to videla ve CT a v PA..myslim, ze to stiham tak akorat..na denni si na to musim vzpomenout a kdyz budu spat po nocni, tak se tak nejak akorat vzbudim.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sat Sep 09, 2006 11:03 pm | |
| - Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
To jsem říkala... musím sehnat někoho,kdo mi to bude nahrávat a já to pak od něj za rozumnou cenu odkoupím... protože já je prostě musím mít kámoška, by ti to mohla nahrávat zadarmo?!? Vážně?? Tak to já bych potom mohla poslat peníze za poštovné,za DVDčka a příp.ještě za něco jiného jé promiň tak jsem to nemyslela, myslela sem že by Ti něaká tvoje kámoška mohla nahrávat zadara, ale teď když nad tím přemejšlím tak asi žádná taková neexistuje, co se zeptat tady na fóru jestli někdo nemá DVD-recorder ? Je mi líto, že ti v tomhle asi nepomůžu , já nahrávám jenom na VHS | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sun Sep 10, 2006 1:57 pm | |
| - Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
- Dáší napsal:
- Elfka napsal:
To jsem říkala... musím sehnat někoho,kdo mi to bude nahrávat a já to pak od něj za rozumnou cenu odkoupím... protože já je prostě musím mít kámoška, by ti to mohla nahrávat zadarmo?!? Vážně?? Tak to já bych potom mohla poslat peníze za poštovné,za DVDčka a příp.ještě za něco jiného jé promiň tak jsem to nemyslela, myslela sem že by Ti něaká tvoje kámoška mohla nahrávat zadara, ale teď když nad tím přemejšlím tak asi žádná taková neexistuje, co se zeptat tady na fóru jestli někdo nemá DVD-recorder ? Je mi líto, že ti v tomhle asi nepomůžu , já nahrávám jenom na VHS Asi založím takový topic,protože je mi moc líto,že mi takhle Gilmorky utíkají mezi prsty... | |
|
| |
Snehulka3 *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 51 Age : 33 Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sun Sep 10, 2006 3:26 pm | |
| Vam aspon GG idu...lenze tu na Slovensku nejdu...a to ma dost stve... Co by som dala zato,keby sa tu dala chytit Nova.. | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sun Sep 10, 2006 6:12 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sun Sep 10, 2006 7:11 pm | |
| | |
|
| |
Mary *0-100 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 11. 09. 06
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Mon Sep 11, 2006 7:10 pm | |
| Ja mám 1.-5. sériu na VHS, až na posledné dva diely 4. série.... ale tú by ece mali opakovať, tak sa chystám to nahrať | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Mon Sep 11, 2006 8:16 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Tue Sep 12, 2006 4:22 pm | |
| - Snehulka3 napsal:
- cammy napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Vam aspon GG idu...lenze tu na Slovensku nejdu...a to ma dost stve...
Co by som dala zato,keby sa tu dala chytit Nova.. To potěší já to znám , ale jak říká Dáší, máš net, ne?
No jo..lenze neviem ako a cez co sa to najlepsie stahuje.. a hlavne pre mna-co je najednoduchsie aby som to pochopila hmm..neporadite?? Mně poradila Dáší program uTorrent a ten je bezvadnej, stahuju přes něj různý filmy, ale GG ještě ne, protože to má 8 GB a to já nejprve musím promazat pár filmů, aby se mi to vešlo na PC tady je ten odkaz od Dáší, kde si můžeš stáhnout ten program http://utorrent.com/download.php tak kdybys ještě potřebovala napiš, snad někdo poradí | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Sep 14, 2006 8:46 pm | |
| - cammy napsal:
- Snehulka3 napsal:
- cammy napsal:
- Snehulka3 napsal:
- Vam aspon GG idu...lenze tu na Slovensku nejdu...a to ma dost stve...
Co by som dala zato,keby sa tu dala chytit Nova.. To potěší já to znám , ale jak říká Dáší, máš net, ne?
No jo..lenze neviem ako a cez co sa to najlepsie stahuje.. a hlavne pre mna-co je najednoduchsie aby som to pochopila hmm..neporadite?? Mně poradila Dáší program uTorrent a ten je bezvadnej, stahuju přes něj různý filmy, ale GG ještě ne, protože to má 8 GB a to já nejprve musím promazat pár filmů, aby se mi to vešlo na PC tady je ten odkaz od Dáší, kde si můžeš stáhnout ten program http://utorrent.com/download.php tak kdybys ještě potřebovala napiš, snad někdo poradí Jej, dakujem ..tak uvidim...este sa poradim s bratom,lebo jedina smola je,ze sa o pocitac delim s bratom a musim sa s nim dohodnut ake programi instalujem.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sat Sep 16, 2006 10:51 am | |
| Ohledně toho programu můžu se zeptat, mě teď ty stažený soubory nejdou otevřít pořád to píše error, sice je tam napsaný že je 100% stáhlý, ale pak to nejde otevřít, nevíte co dělám za chyby , nesouvísí to ňák s těma uživatelema, co tam jsou? | |
|
| |
Jasmine Admin
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sat Sep 16, 2006 11:20 am | |
| - Elfka napsal:
- Ohledně toho programu můžu se zeptat, mě teď ty stažený soubory nejdou otevřít pořád to píše error, sice je tam napsaný že je 100% stáhlý, ale pak to nejde otevřít, nevíte co dělám za chyby , nesouvísí to ňák s těma uživatelema, co tam jsou?
Mno,tak si v tom prográmku na ten soubor klikni pravým a dej "otevřít ve složce" nebo něco takovýho. Je to hned mezi prvníma. A měl by se Ti otevřít ten soubor. Nebo Tě jinak moc nechňápu,ale těmi uživateli to určitě nebude | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sun Oct 15, 2006 5:33 pm | |
| - Elfka napsal:
- Ohledně toho programu můžu se zeptat, mě teď ty stažený soubory nejdou otevřít pořád to píše error, sice je tam napsaný že je 100% stáhlý, ale pak to nejde otevřít, nevíte co dělám za chyby , nesouvísí to ňák s těma uživatelema, co tam jsou?
Nevím, to se mi nestalo ... | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Sun Oct 15, 2006 6:50 pm | |
| - cammy napsal:
- Elfka napsal:
Nevím, to se mi nestalo ... ok nevím , zkusím si pak přes to něco ztáhnout za nákej čas, třeba už bude všechno v pořádku | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Thu Mar 08, 2007 8:53 pm | |
| no konecne zacali davat Gilmore girls aj na Markize... jediny problem je,ze chodia o 11:00 cez tyzden..a vtedy je vacsina ludi urcite doma:)ale su zle ohlasy..takze sa da ocakavat,ze to prelozia na lepsi cas | |
|
| |
Hvězda
Poeet p?íspivku : 3 Age : 36 Localisation : Olomouc Registration date : 17. 03. 07
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Mon Mar 19, 2007 6:40 pm | |
| Snehulka3: A písneš sem hned jak ten vysílací čas změní? Já chytám Makrízu, takže bych se taky ráda dívala. Jenže než bych zjistila, že přesunuly čas, tak by mi uteklo spoustu dílů. | |
|
| |
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! Mon Apr 09, 2007 1:23 am | |
| - Hvězda napsal:
- Snehulka3: A písneš sem hned jak ten vysílací čas změní? Já chytám Makrízu, takže bych se taky ráda dívala. Jenže než bych zjistila, že přesunuly čas, tak by mi uteklo spoustu dílů.
no urcite to sem napisem,ale zatial sa nic nezmenilo... ak chces kukni tuto stranku: http://www.markiza.sk/film_a_serial/?13817c=%7Esra%7E&13817e=133734je tam aj diskusia...a cim viac negativnych ohlasov na vysielaci cas..tym lepsie | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Gilmore Girls na Nově! | |
| |
|
| |
| Gilmore Girls na Nově! | |
|