Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Alexis and Ashley Olsen?

Goto down 
+3
cammy
Elfka
Jasmine
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Jasmine
Admin
Jasmine

Poeet p?íspivku : 321
Registration date : 03. 09. 06

Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 10:12 am

cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Jak tady tak čtu tak nikdo nemá rád Olsenky, (já na ně žádnej názor nemám). Jaktože je teda tolik webů o Olsenkách by mě zajímalo, když je skoro nikdo nemá rád Brekeke
Podle mě je to tak,že spousta lidí Olsenky nesnáší a spousta je miluje a má je za vzor Brekeke .
Jo, právě že tak to bude Tzum . Ještě že to tak není s Gilmorkama Typek
...protože ty všichni milujooou Yeah
Návrat nahoru Goto down
http://alexis.is-sparkling.org
cammy
*101-200 příspěvků*
*101-200 příspěvků*
cammy

Poeet p?íspivku : 152

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 10:58 am

Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Jak tady tak čtu tak nikdo nemá rád Olsenky, (já na ně žádnej názor nemám). Jaktože je teda tolik webů o Olsenkách by mě zajímalo, když je skoro nikdo nemá rád Brekeke
Podle mě je to tak,že spousta lidí Olsenky nesnáší a spousta je miluje a má je za vzor Brekeke .
No právě kdo by je nemel rád Pusinka
Návrat nahoru Goto down
http://www.magical-disney.ic.cz
Jasmine
Admin
Jasmine

Poeet p?íspivku : 321

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 11:01 am

cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Tak to netuším...možná Olsenky Muhehe Muhehe Muhehe
Návrat nahoru Goto down
http://alexis.is-sparkling.org
cammy
*101-200 příspěvků*
*101-200 příspěvků*
cammy

Poeet p?íspivku : 152

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 17, 2006 11:02 am

Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Muhehe je to možný lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.magical-disney.ic.cz
MaJ

MaJ

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 24. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeTue Oct 24, 2006 11:42 am

cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Muhehe je to možný lol!
Podle mě sou Gimorky nej seriál.. Pusinka á taky charmed, ale ty už mě nějak omrzely...a Olsenky vůbec nesleduju, ale webů je hafo...že to ty lidi bavíí.. Shocked!
Návrat nahoru Goto down
Elfka
*101-200 příspěvků*
*101-200 příspěvků*
Elfka

Poeet p?íspivku : 153
Registration date : 04. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeTue Oct 24, 2006 7:50 pm

MaJ napsal:
Podle mě sou Gimorky nej seriál.. Pusinka á taky charmed, ale ty už mě nějak omrzely...a Olsenky vůbec nesleduju, ale webů je hafo...že to ty lidi bavíí.. Shocked!
Muhehe , jj Charmed jsem dřív hltala hrozně, ale GG jsou mnohem zábavnější já z toho fakt nemůžu ten scénář nemohl psát člověk alien
Návrat nahoru Goto down
MaJ

MaJ

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 24. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeTue Oct 24, 2006 10:40 pm

Elfka napsal:
MaJ napsal:
Muhehe , jj Charmed jsem dřív hltala hrozně, ale GG jsou mnohem zábavnější já z toho fakt nemůžu ten scénář nemohl psát člověk alien

To asi ne..prostě prča no..se mi dycky zlepší nálada.. Slunicko
Návrat nahoru Goto down
Bee

Bee

Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 04. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitimeThu Oct 04, 2007 9:44 pm

Jasmine napsal:
What does it mean? That's a secret for me... scratch cyclops
---
Copak to znamená? Jak se ty dvě můžou znát? Můj názor na Olsenky není zrovna nejlepší a proto jsou pro mě tyhle fotky velkou záhadou scratch cyclops

Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Normal_abledel-075

Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Normal_abledel-076

Ja tie dve (Olsenky) ani len nerozpoznam... A podla mna, tie fotku vznikla tak, ze Aha! Alexis Bledel a Ashley Olsen! Cvaknime ich spolu!
Návrat nahoru Goto down
http://www.gilmoretime.estranky.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Alexis and Ashley Olsen?   Alexis and Ashley Olsen? - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Alexis and Ashley Olsen?
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» ...as Alexis?
» alexIS
» The break up of Milo&Alexis

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Alexis Bledel-
Přejdi na: