Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Sun Sep 17, 2006 10:12 am
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Jak tady tak čtu tak nikdo nemá rád Olsenky, (já na ně žádnej názor nemám). Jaktože je teda tolik webů o Olsenkách by mě zajímalo, když je skoro nikdo nemá rád
Podle mě je to tak,že spousta lidí Olsenky nesnáší a spousta je miluje a má je za vzor .
Jo, právě že tak to bude . Ještě že to tak není s Gilmorkama
...protože ty všichni milujooou
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Sun Sep 17, 2006 10:58 am
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Jak tady tak čtu tak nikdo nemá rád Olsenky, (já na ně žádnej názor nemám). Jaktože je teda tolik webů o Olsenkách by mě zajímalo, když je skoro nikdo nemá rád
Podle mě je to tak,že spousta lidí Olsenky nesnáší a spousta je miluje a má je za vzor .
No právě kdo by je nemel rád
Jasmine Admin
Poeet p?íspivku : 321 Registration date : 03. 09. 06
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Sun Sep 17, 2006 11:01 am
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Tak to netuším...možná Olsenky
cammy *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 152 Age : 32 Registration date : 03. 09. 06
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Sun Sep 17, 2006 11:02 am
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
je to možný
MaJ
Poeet p?íspivku : 30 Age : 32 Registration date : 24. 10. 06
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Tue Oct 24, 2006 11:42 am
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
Dáší napsal:
cammy napsal:
je to možný
Podle mě sou Gimorky nej seriál.. á taky charmed, ale ty už mě nějak omrzely...a Olsenky vůbec nesleduju, ale webů je hafo...že to ty lidi bavíí..
Elfka *101-200 příspěvků*
Poeet p?íspivku : 153 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 04. 09. 06
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Tue Oct 24, 2006 7:50 pm
MaJ napsal:
Podle mě sou Gimorky nej seriál.. á taky charmed, ale ty už mě nějak omrzely...a Olsenky vůbec nesleduju, ale webů je hafo...že to ty lidi bavíí..
, jj Charmed jsem dřív hltala hrozně, ale GG jsou mnohem zábavnější já z toho fakt nemůžu ten scénář nemohl psát člověk
MaJ
Poeet p?íspivku : 30 Age : 32 Registration date : 24. 10. 06
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Tue Oct 24, 2006 10:40 pm
Elfka napsal:
MaJ napsal:
, jj Charmed jsem dřív hltala hrozně, ale GG jsou mnohem zábavnější já z toho fakt nemůžu ten scénář nemohl psát člověk
To asi ne..prostě prča no..se mi dycky zlepší nálada..
Bee
Poeet p?íspivku : 24 Age : 30 Registration date : 04. 10. 07
Předmět: Re: Alexis and Ashley Olsen? Thu Oct 04, 2007 9:44 pm
Jasmine napsal:
What does it mean? That's a secret for me... --- Copak to znamená? Jak se ty dvě můžou znát? Můj názor na Olsenky není zrovna nejlepší a proto jsou pro mě tyhle fotky velkou záhadou
Ja tie dve (Olsenky) ani len nerozpoznam... A podla mna, tie fotku vznikla tak, ze Aha! Alexis Bledel a Ashley Olsen! Cvaknime ich spolu!